domingo, 27 de septiembre de 2009

As vrea sa ma pot întoarce la voi

Tema propusa de Gamalia: Imaginati-va ca ati gasit Masina Timpului. Unde ati fost si ce ati vazut? chiar ca m-a pus pe gânduri. Ar fi fost egoist din partea mea sa ma gândesc numai la mine, si sa vreau sa vad vreun moment anume din timpurile trecute. Ar fi imposibil sa-mi închipui ca prin prezenta mea as influenta deciziile majore din istoria umanitatii.

Si atunci m-am uitat mai în ograda mea. Cea mai mare tragedie din familia noastra, a fost nefastul accident al verisoarei mele, în urma caruia a decedat ea, Eva, urmata la doua luni si de decesul lui, Adrian, sotul ei. . Aveau 36 de ani, si norocul cel mare a fost ca Iris, fetita lor de 11 ani , ramasese acasa.

Da, daca as avea posibilitatea sa folosesc Masina Timpului, m-as întoarce la fatidica zi de 9 iunie 2003. M-as regasi în compania celor doi, si as conduce eu furgoneta, pe traseul Sighisoara - Târgu Mures. Îmi închipui si doresc sa cred, ca accidentul nu s-ar mai produce, sau macar nu cu aceleasi nefaste consecinte, dat fiind ca mie mi-e frica sa conduc cu viteza de 140 km/h.

Dar, ma întreb eu, daca scenaristii destinelor noastre, vazând interventia mea în desfâsurarea istoriei familiei noastre , ar rescrie în bine, sau în rau viitoarele evenimente. Pot eu sa sper ca totul ar fi minunat? Sau ce ti-e scris trebuie sa se îndeplineasca mai devreme sau mai târziu.


vor mai scrie în cursul zilei de azi pe aceiasi tema

Canguru,Cell61, Compadvice, Gamalia, Geocer, Iulia, Julie, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Rappa_ru, Simion Cristian

5 comentarios:

  1. Of, mi s-a facut pielea gaina... Chiar ca e cel mai bun lucru pe care il puteai face. Incurcate sunt caile destinului...

    ResponderEliminar
  2. Zguduitoare marturia si dorinta ta !

    ResponderEliminar
  3. cu siguranta ai schimba destinele multo oameni. e bine sa crezi ca poti schimba ceva. si acum poti face asta. doar incearca.

    ResponderEliminar
  4. Va multumesc la toti pentru comentarii.

    Nu ma prea pot concentra la nimic, în ultimele saptamâni, pregatind plecarea mea într-o scurta vizita acasa.

    ResponderEliminar
  5. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace.
    Și să aibă grijă de Iris.

    ResponderEliminar