domingo, 24 de junio de 2012

Alte câteva fotografii de ale copiilor























4 comentarios:

  1. colosale! absolut profesionale! ce bine ca ati avut un fotograf cu experienta, evenimentul este UNIC si frumusetile astea de copii au meritat din plin amintirile! Peste ani, fotografiile vor fi motiv de mare mandrie, acum sunt tineri si frumosi si au impresia ca toata lumea le sta la picioare - si ce bine e sa fii asa! :)
    pupici blondino :-*

    ResponderEliminar
  2. si eu spun ca a meritat tot efortul. Sunt doar càteva din sutele de fotografii pe care le-au facut. Abia ce le-am copiat si eu de la ei. Astept cu nerabdare DVD-ul filmat.Sunt frumosi, asa este. S-au distrat colosal si au continuat cu sapatul la tara. Asta este. I-a prins cuscrul pe acasa si imediat ce le-a pus sapa în mâna. sa nu creada ei ca roadele se obtin fara sudoare. Astept sa revina ..aici, peste o saptamàna. Sa vedem ce noroc vor avea în viata. Locuiesc împreuna de doi ani, nu ar trebui sa mai aiba nevoie de timp de acomodare unul cu celalalt. Pupici înteleapta si frumoasa mea blondina.

    ResponderEliminar
  3. sa fie sanatosi si sa aiba o viata asa cum isi doresc! si mai ales sa se iubeasca si sa aiba rabdare unul cu altul :)
    si tu, fata frumoasa, mamica tanara si plina de energie, sa te bucuri de viata ta si de alor!

    ResponderEliminar
  4. Multumesc, draga mea. Asa sa fie. Am trecut si peste hopul asta. Acum vor veni la rând nepoti si cred ca niciodata nu voi ajunge sa traiesc pentru mine. Nu ma pot plânge ... hehe. Uneori ma mai scap la nebunii si eu. Dar acum am o viata asa de plictisitoare... Muncesc si atât. Mai vedem noi mai pe încolo ce surprize îmi rezerva viata. Nu ar trebui sa ma plâng. Locuiesc la Barcelona, vad mare càt încape si totusi nu am chef nici macar sa ma balacesc. M-am dilit de cap, nu-i asa? Te pup, frumoasa mea cu chip.

    ResponderEliminar