martes, 19 de junio de 2012

Nunta copiilor(poze de la Kinga)

























































































































































































































6 comentarios:

  1. Sa-ti traiasca copiii,Giulia!AI fost o soacra mare tare sexi!!
    SA AIBA NOROC SI SANATATE SI TU BUCURII DUPA EI!!!

    ResponderEliminar
  2. Multumesc draga mea. Eu am fost cam plinuta!!! Si mi-au facut bataturi cele doua perechi de pantofi noi... asa ca am ajuns sa dansez cu sandale de împrumut. Am fost doar invitata. Am ajuns vineri noaptea la 3.30 în Baia Mare si am plecat duminica dimineata la 12. Copiii si familia au organizat totul. Eu doar i-am ajutat cu finantele. Filmarea si fotografiile oficiale apar doar peste o saptamàna. Cred ca au avut nunta pe care si-au dorit-o. Multumesc înca o data.Asa sa fie! Sa aiba parte de noroc, sanatate si întelegere.

    ResponderEliminar
  3. Sa-ti traiasca copiii, sa fie sanatosi si sa te vezi bunica!
    Ai fost o soacra pe cinste!

    ResponderEliminar
  4. Multumesc Marada! Am ajuns sa traiesc si ziua asta. Tot ce conteaza este ca ei au fost încântati, emotionati si multumiti. Am sa ajung sa fiu si bunica într-o buna zi, nu prea curând sper eu. Nu ca nu-mi doresc ci pentru ca as vrea sa se mai distreze ei o leaca. Cu copiii vin si grijile si renuntarile. Multumesc ... Toti m-au admirat desi m-am îngrasat destul de mult. Am renuntat la rabdad foame si uneori abuzez.

    ResponderEliminar
  5. Casa de piatra mirilor, sanatate, iubire fara sfârsit, fericire si respect!
    Superba soacra mare! îmi place mult cum iti sta platinata! si rochita e frumoasa, precis esti autoarea ;) Dar fiului tau... nu i-ai daruit decat caracterul, asa-i? ca de semanat, seamana ca doua picaturi cu taica-sau! te pup Giulia draga, sa fie intr-un ceas bun!

    ResponderEliminar
  6. Multumesc în numele lor. Sa dea Domnul sa aiba parte de toate cele bune. Poate faptul ca locuiesc de doi ani împreuna sa le fie de bun augur. Se cunosc si s-au adaptat unul cu celalalt. Platinata îmi place si mie cel mai mult dar asta are si riscurile sale. Parul se distruge mai repede. Asa am ajuns sa-mi pierd pletele destul de lungi ce le aveam prin martie. Fiul meu nu-mi seamana. Cred ca nici la caracter. Dar a avut de unde sa mosteneasca si bine. Rochia... da... a fost o chestie de rezerva, cum s-ar spune, dar a ramas unica. Mi-au distrus picioarele doua perechi de pantofi noi, asa ca ajunsesem sa-mi sandale de lele, de la o verisoara de a sotului. Vroiam sa joc si nu mi-a mai pasat de estetica. Am fost frumoasa si m-am simtit bine. Trebuia sa fiu frumoasa. Tineam loc si de soacra mica.Te pup.

    ResponderEliminar