viernes, 6 de mayo de 2011

As fi zgâriat daca nu mi-ar fi fost frica ca se alege cu urme

Cred ca cele mai superbe momente sunt cele în care doi amanti se împaca. Saptamâna aceasta am cam avut parte de zilnice certuri si împacari. Capricioasa eu, posesiv el. Aseara îi spun lui musiu:
- Mâine merg la coafor. Voi ajunge acasa târziu. Nu ma cauta.
Deci programat eu pe bani de împrumut o zi la coafor . Erau necesare noi suvite, mai blonde si vopsea care sa acopere inevitabilele discrepante de culoare si firele albe, prea multe si prea vizibile. Coafura unde merg eu, cea mai ieftina din oras, este o scoala de meserii cum s-ar spune. Cea mai ieftina, cea mai stângace. Deci... dureaza mult pâna când se obtine rezultatul asteptat. Fetitele lucreaza si ele cum pot de repede sub supravegheerea profesoarelor patroane ale salonului.
Junele ma suna deja la 10:15, când mie nici nu-mi venise înca rândul. Ma cautase acasa, ca sa ma coboare în oras, desi eu deja eram în oras. Cica vroia sa ma învite la o matinala cafea. I-am spus ca înainte de ora 13 nici o sansa sa ies. Parul meu...ca al lui Einstein. Si apoi luasem cu mine telefonul din ¨greseala¨. Rau am facut. Eu nu am auzit repetatele lui apeluri. Si apoi când am auzit unul, era tocmai când domnisoara urma sa ma pieptene:
- 15-20 minute si termin.
Stia unde sunt. Ma cautase la alte coafuri si nu era nevoie. Îmi place sa hoinaresc prin oras, îmi place sa-mi bag nasul prin magazine. Musiu decis sa ma tina sub supravegheere atenta. Deci... nu am auzit nici apelurile lui nici nu am citit mesajul lui. Am terminat, i-am dat un bip,am primit un bip, credeam eu de confirmare si m-am pus pe asteptare. Apoi... satula sa-l astept, am vazut mesajul... lui:
- Iti las legumele în curte. A naibii de coafura unde se sta atâtea ore.
Sun eu pe june, el nervos, eu nervoasa, el ca vine sa ma ia, eu ca merg pe jos, el ca asa sa fie atunci.
Asa si fu. Eu... catre casa, el urmarindu-ma. Apoi certându-se cu mine, ca si cum eu i-as fi cerut sa ma duca sau sa ma aduca de undeva:
Apoi tot el, cocos, ca poate am fost pe undeva, poate nu am vrut sa-l vad, poate vroiam sa merg pe oarice locuri. Noa...lasa... ca mi-a platit-o. De nervi nici nu am vorbit cu el si când a spus ca trebuie sa plece, dupa ce se tot lingusea pe lânga mine si-mi pupa gâtul si ceafa... eu i-am deschis usa de bun drum. Eram un pachet de nervi, se întelege de la sine, nu-i asa?! Adica, sa-mi strice una din cele mai mari placeri... mersul la coafor, de unde ratusca cea urâta iese transformata în printesa. Si asta mai ales ca-i spusesem ca nu voi fi la dispozitia lui. Si apoi tot el sa se ratoiasca. Deci... pus eu mutrisoara de foarte suparata si hasta la vista baby. Hm... m-am înmuiat când si-a cerut nenumarate scuze si m-a pupat cum numai el stie. Nu l-am iertat usor. Doua orgasme si zeci de dulci sarutari. Cam asa au fost fiecare zi a ultimei saptamâni. El crezând ca e stapân si eu lasându-l sa fie. Doamne de ce mi-ai scos în cale un latinlover asa de posesiv si de dulce?! Eu ma uit la buzele lui dulci, el crede ca e suficient sa ma iubeasca o data pe zi. Cred ca nu stia în ce ape intra. Nici eu ce-i drept. Ieri... îmi cânta la chitara. Era obosit, era seara târziu. Eu aveam chef, ca de obicei, el... avea chef sa cânte. Eu, în camasuta de noapte, el, în camasa si pantaloni de costum. Dupa vreo douazeci de melodii, cântate la chitara, una compusa pentru mine, în stil Gun`s în Roses ... Lluvia de amor, lluvia de amor, Giulia, mi amor... restul nu tin minte decât vocea lui atingând tonuri înalte... finalul a fost acelasi:
- Niña mala, ai sa mi-o platesti.
Apoi... un somn dulce, unul în bratele celuilalt, eu, trecându-mi unghiile peste spatele si bratele lui, el gemând de placere. Apoi... somn si totala relaxare.
Alaltaieri cearta, apoi împaciutoare mesaje din partea lui, eu nimic, nici nu i-am raspuns. Motive nu avem, dar se pare ca ne pare bine când ne împacam. Càstigata si nu prea sunt eu. Fizic suntem epuizati amândoi, psihic suntem distrusi si unul si celalalt, suntem dependenti unul de celalalt. Ca o plaga ne distrugem si ne mutilam. Si apoi vibram la unison. O fi iubire sau numai pasiune?! Parca conteaza?! ...
As vrea sa ma eliberez si nu prea. Prietena, mea suparata ca nu-si mai aminteste ce este un orgasm, nici sex de 10 minute (nici eu...dar invers) altele cred ca nici nu au stiut vreodata, sefa suparata ca nu mai alerg cu ea. Eu scuzându-ma ca nu ma lasa plamânii, desi sincer vorbind abia reusesc sa ma întorc de pe o parte pe alta în pat noaptea iara junele ma întreaba dimineata daca sunt bine. Eu... un ibuprofen si numai sa aiba el putere ca niciodata nu i-as spune nu. El râde si iar are pofta. Si apoi iar se face noapte si el trebuie sa plece. Si avem parte de acele putine momente de maxima relaxare, unul în bratele celuilalt, iar descoperind pasiunea si dorinta si iarasi cazând epuizati. Deci... nu multa putere de alergare as avea eu, nici dimineata, nici seara. Poate doar atât ca ar trebui sa încep cu abdominalele pentru ca mi-e o foame de lup si mie si lui, în miez de noapte. Si uite asa, am uitat eu de dieta. Cine copioase la 1 noaptea nu tare sunt recomandate daca vrei sa te mentii la aceiasi greutate. Dar cui îi pasa? LUI?! Nu... lui îi plac rotunjimile mele.
Deci... citesc eu chestii spirituale, încerc sa-mi gasesc asa zisa ¨fericire¨... dar uit de toate când vad buzele lui dulci. Miere nu altceva. Si apoi sunt si mai dulci când vor sa ma împace. Eu stiu sa fac pe suparata iar barbatii, oricât ar fi de macho, se înmoaie si apoi încearca sa te împace. Cine pe cine ?! Ma distreaza mutrisoara sefei, care este suparata pe mine si ar vrea sa schimb amantul. Ca cica asta nu ma mai motiveaza. Acum un an ea nu rezista nici la 200 de m de jogging si acum alearga zilnic, la 7:30 dimineata, 2,5 km, singura, ca deh... eu nu sunt în stare sa ma trezesc. Nu am FORTA sefa... si am febra musculara fara sa fac nici un sport. Si apoi i-am spus alaltaieri de fata cu seful ca ea are acelasi iubit ca si când nu facea jogging. Ar fi trebuit sa înteleaga la ce ma refer. Energia se poate cheltui si fara sa alergi si sa faci fitness zilnic. Nu-i asa?!

Acum îmi este somn. Am mâncat trei rosii si un vermouth îndoit cu gaseoasa. Señor râdea de explicatiile mele, dar a mâncat tot ce i-am pus în fata. Saracul de el, plateste toate oalele sparte de june. Adica frustrarile mele, de fomeie care nu stie ce vrea. Sa fie libera sa faca ce si cànd vrea, sau sa fie tinuta din scurt, cam cum îi place junelui, adica. Si am pofta de o tigara si nu am, pentru ca vreau sa ma las. I-am dat lui banii ce mi-au ramas de la coafor, tocmai pentru ca sa nu-mi cumpar tigari. Oricum el îmi face zilnic cumparaturile. Cica ca sa nu ma obosesc. Texte. Ma vrea cumintica în casa si la îndemâna. Dar cui îi pasa? O noapte de amor cu el fac cât un an din trecuta mea viata. Facând o socoteala... am ajuns la mai multi ani cu el decât în docila mea casnicie. Regrete?! Ca nu l-am cunoscut cu ani în urma. Deci... sa-i fac lista de cumparaturi pentru mâine.

Eu... cu suvite mai blonde, radiînd. Asta ...dupa, pentru ca de nervi nici nu ma puteam uitam în oglinda, înainte. Si nu m-am bucurat eu nici de masajul capilar, nici de pieptanatul prelungit. Bata-l vina de cocos. Dar ce cocos!

0 comentarii::)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario