viernes, 4 de junio de 2010

Tina Turner-Simply the best (official video)



De la Gio...
Sper sa ajung sa pot purta o rochie neagra mulata. Fac niste abdominale... interesante...simt ca mi se întaresc muschii de pe abdomen.
Culcat pe spate, picioarele la 10-15 grade de la sol. Cât rezisti! Si apoi foarfeca. Dar nu la unghi mai mare!!! Pentru ca numai asa se forteaza muschiul. Sefa... triseaza, face la unghi de 45 de grade. Eu slabit si modelat corpul... încetul cu încetul... ea, mult exercitiu, dieta mai moderata, slabit foarte putin, 1 kg, poate... desi ia si ea zilnic aceleasi pastile de furosemid. Alergat... rezistenta si ambitie mai multa ea! Eu fumat si fortat mai mult. Bine pentru mine, pentru ca ea alergând constant... ma face sa ma tin dupa ea. Desi când ma supar... fac un sprint si ramâne ... departe. Poate ma plictiseste alergarea la pas... Trebuie sa las tigarile astea tari! Ar trebui sa le las de TOT... toate tigarile.
... Ieri... coborât la târgul de Jueves... rochita scurta, ROOOZ. Farmacie... Giulia esti prea slaba!
Bar... cumparat tigari... lipsa bricheta... sarit un domn, amabil... - Lasa-ti bricheta, ca mai am!
Pe drum... Juan, trecând cu ambulanta: - GUAPAAA!!! , adica frumoaso!
Ana (micuta si slaba) si Gerard( neamt înalt si gras) de la Jennifer´s: - Arati fenomenal!!! Ai întinerit 10 ani! Gerard mànânca foarte putin. Nu poate sa slabeasca! ... cu accent tipic german...

Deci... cred ca nu-mi sta chiar rau SLABA!!! Si apoi Ajnanina, placerea de a-mi atinge oasele! Umeri ososi, solduri...osoase, încheietura mâinii fina si delicata... pe care si señor o cuprinde zilnic... cu gratie. Nu am mai fost asa slaba.... de 25 de ani. O PLACERE!!! Nu ma uit la sâni. Acolo... un sutien rezolva problema si fara interventii chirurgicale.
Sunt obosita poate de sport... dar nu ma las. Aseara facut numai 40 de bazine fara oprire... câinele lui Lizzie dadea ture înnebunita roata-roata, gata sa se arunce în piscina. Gimnastica o ora, dar în forta, nu ca sefa. Alergare... 35 minute... combinata si cu mers , ca nu am plamâni suficienti... si pentru vântul din fata. Mâncat ieri prea multe fructe dulci. Dar nu pus pe mine.

5 comentarios:

  1. Genial ! Parca fac si eu miscare citindu-te (io sunt legata de birou, cam imposibil sa ma misc de-aici...) si-mi iau portia de energie cand trec pe la tine. Esti ca o cafea, guapaaa ! :D

    ResponderEliminar
  2. @ Leo si eu îmi iau cafea gândindu-ma la cele câteva prietene dragi... împrastiate în lume.
    Am sa fac niste fotografii cu figurile de gimnastica cele mai ¨tari¨... Sau le fac sau nu ma lalai cu chestii slabe!!! Doar ca ajung foarte obosita la jogging... care este ultimul pe lista zilnica. Dar, cine mi-ar fi spus acum 5 luni ca voi face cu drag sport... as fi spus ca este nebun. Sunt încântata de sport. Îmi doream sa fac tenis de câmp... dar timp si bani..., de unde? Si apoi... un partener dispus sa joace. Invidiam acasa pe medicii care mergeau la terenul de tenis.

    ResponderEliminar
  3. da, frumoaso, multumesc de mobilizare...
    incep si eu. nu atat de in forta, dar macar zece kile sa dau si eu jos... iar dupa aceea poate prind curaj si chef pentru mai departe...

    ResponderEliminar
  4. @ Ajnanina- se pare ca astazi avem amândoua febra musculara. Eu si sefa... asa ca azi poate o lasam mai moale... Am sa ma ¨sacrific¨înotând cu Marta(altfel señor face atac de cord) si pentru ca trebuie mobilizata. Si mai pe urma mai vedem. Acum... mai am timp, o ora si jumatate pentru cusut. ¨Grea¨ viata am, ca sa spun!!! Azi m-am lenevit si nici la curatenie nu am fost, la sefa... poate ma mobilizez mâine. Sincer, prefer 10 ore de cusut ... uneia de curatenie!

    ResponderEliminar
  5. @ Ajnanina - am început cu 5 abdominale... si apoi, combina multe exercitii... dar pentru tot... talie, picioare, întinderi de muschi...
    Sefa le face într-o riguroasa ordine... Eu... cum îmi vin bine... pentru ca sunt unele... puerile, care ma plictisesc. Eu le fac cu picioare perfect întinse, aplecari fortate, ea... repede, fara sa se forteze. Si apoi... sta pe platforma sa-i maseze picioarele... aparatul, în loc sa faca fortarile în mod natural.
    Trebuie sa recunosc ca nu avem acelasi bagaj genetic... pentru ca este MULT mai ambitioasa decât MINE!
    Mi se întâmpla ceea ce mi s-a intâmplat toata viata... rezultate fara un efort deosebit. Cred ca Cel de Sus... zâmbeste cu drag la naivitatea si firea mea jucausa. Eu îl iubesc ca este asa de bun cu o pacatoasa ca mine. Cred ca-l fac sa râda cu glumele mele zilnice spuse lui señor si-si zice: Las-o în plata Domnului, adica a LUI!!!

    ResponderEliminar