miércoles, 2 de junio de 2010

Sa-mi fie de bine... si la vara cald.... pretutindeni!

Salut pe toti soferii de T.I.R..... pe care am avut placerea sa-i cunosc în viata mea. Fratele meu... cel mai frumos mustacios, curat si cu cel putin 10 carti în cabina, prietenii lui, multi...., primul meu iubit... Puiu, Juan... soferul de pe ambulanta lânga care am calatorit timp de doua luni si jumatate ÎN CABINA..., fost T.I.R.-st, care m-a recomandat pentru acest loc, unde se pare ca-mi fac destul de bine datoria de aproape 4 ani... si care-mi trimite zilnic mesaje... ÎNTELEPTE... si pe P.... cel mai doxa dintre bloggeri, întâmplator fost camionagiu, meserie cu care nu se identifica. Va pup pe toti!!! Ar mai fi:
Giancarlo si Cezar în Italia... simpatici , cu motociclete silentioase... Da... si apoi o sumedie de patroni la care a lucrat fratele meu... ce mai... oameni cu vâna în ei, am spus eu întotdeauna!
SI AM UITAT SA MENTIONEZ.... LA 18 ANI M-AM PREZENTAT LA AUTOBAZA DIN BAIA MARE... VROIAM SA MA FAC CAMIONAGIU... NU M-AU ACCEPTAT PENTRU CA AVEAM... BACALAUREATUL !!!... si am calatorit cu camioane... mama!!! Si-mi place mirosul de motorina ...culmea!!!
Deci... va multumesc dragilor... desi nu m-ati ajutat niciunul sa slabesc... si sa ajung hodoroanca asta... fleoscaita. Am sa mai dau jos 6,5 kg... Daca stiam ca va iesi soarele îmi puneam rochita ROOOZ... indecent de scurta pentru anumiti ochi. Dar cum era înnorat si eu ma grabeam .... 1ora si 15 minute... dus-întors si coafat la Andreea acasa, lânga piscina municipala.... am ales ceva rapid, decent si confortabil.
Sunt o hoasca batrâna... ridata, si slaba!!! Sa-mi fie de bine... si la vara cald.... pretutindeni! Si dupa ce am sa termin de dat prânzul lui señor ... am sa merg sa-i fac fotografii lui sefa... întinsa la soare. Nu am apucat sa-i fotografiez pe cei cu care m-am întâlnit pe strada. Simpatic mos, neamt cu siguranta, cu musteti a la Dali, 75... el si ea... tot cam asa.... cu pantaloni extremamente scurti si indecenti pentru ochii TARII!!! Dar noi suntem aici... în tara soarelui... nu rasare....
Si



8 comentarios:

  1. nu te necaji, suflete, doar n-o sa-ti pese de rautatile umane...
    e adevarat, unde sunt flori parfumate, vin si albine si trantori... n-ai cum sa-i separi...

    ResponderEliminar
  2. @ Ajnanina - draga mea... ma iubesc în zona aia a sudului... sau a Bucurestilor... de numa-numa!!!
    Cred ca a fost reactie la spusele medicului cu privire la independenta Cataluñiei, problema tratata pe fata în Spania.
    PE MINE... doare undeva de autonomii teritoriale... în tara!!! Domle, sunt la 3000 de km. Nici acasa nu m-a preocupat... de ce ar trebui sa ma intereseze aici.
    Dar poate ca nu am placut altcuiva... care se da drept bucurestean... si atunci tot acolo, undeva prin partile din dos, un pic ridate înca... doare la mine.
    Hai ca-mi place sa fac uneori pe proasta. Dar poate chiar sunt si eu nu bag de seama în euforia acestor luni... de slabanoaga!!!
    Te pup si pe tine si pe Mikka. Merg sa cos. Desi chiar ar fi mai usor de câstigat un ban... iesind la 200 de m de casa mea... trece N340- parcare mare la 3 supermercaturi.... poate as placea, mai stii?!

    ResponderEliminar
  3. Îmi lipsesti ... prieten drag. Dar tu? Esti bine, sanatos?
    Eu vin de la jogging. 30 minute dupa ce am facut si gimnastica o ora.
    Si nu am ce citi. E vara, e cald? Ce se întàmpla cu tine si cu diminetile mele?

    ResponderEliminar
  4. uite, ai putea sa cosi ceva mai bine vandut :))
    http://www.theenchantedworld.com/productshowcase/productshowcase.php?Subpage_ID=0&Section_ID=12&Ecards=

    celalalt mod de a castiga mai bine e ceva mai nesanatos :))

    ResponderEliminar
  5. @ Ajnanina - esti o dulce. Nu am ajuns sa termin lenjeriile... dar cum am un dulap de materiale... am sa ma apuc de cusut. zic eu...
    Dar e vara, e soare, am nevoie de 2-3 hainute sumare... nu sunt pretentioasa si apoi màine este JOI... adica piata... ieftina... si cum trebuie sa ies la cumparaturi pentru sefa mea... sigur am sa-mi iau si mie una alta.
    Am fost la cina si... va fi BINE!!!
    37, ochi verzi, INTELIGENT hm... TIMID... chiar prea FRUMOS ! Mi-a adus o plasa de nisperos... niste fructe ca si caisele. Foarte educat! Deci... nu va trebui sa renunt la cusut :))

    ResponderEliminar
  6. mmm... pofta buna :)))
    fructele astea nu ingrasa :)))
    mai ales daca au ochi verzi :)))

    ResponderEliminar
  7. @ Ajnanina- vai de bugetul meu... am fost la piata... si nu m-am rabdat. Luna asta nu mai ies din casa. Ieri... pantalonii albi, pe care-i dadusem norei mele, coafor, azi, doi blugi marimea 25, chiloti si sutiene...
    Pâna la fructe... mai e:)), dar se anunta o prietenie frumoasa, cu un barbat EDUCAT!!! foarte timid, dar si daca voi merge cu el numai la plimbari în munti... va fi o placuta companie. Este... PERFECT... si nu ma intereseaza daca va fi mai mult... Mi-a placut si anul trecut compania lui dezinvolta si foarte moderata! Vom vedea. Stiam eu ca va veni si timpul meu! Si a spus ca arat PERFECT... sa nu mai slabesc un gram...

    ResponderEliminar