martes, 29 de junio de 2010

I-am promis Enmei ca am sa o spun... pentru ca m-a facut - ¨Imbecil¨

Nu am mai avut timp sa va scriu aseara, dragele mele. Serile mi-s ocupate cu lungi conversatii. Si apoi cum îmi iau pastilele de dormit... acestea îsi fac uneori efectul mai repede decât as dori.
Deci... cum mi-am pierdut motivarea pentru exercitiile de gimnastica...poate datorita caldurii...poate datorita lipsei de interes manifestata chiar si de Enma, care înca este motivata suficient pentru ca nu se vad la ea rezultate sau poate pentru ca nu mai vreau sa dau jos deja kilograme... pentru ca sunt uscata si efectiv ma doare sezutul când ma pun chiar si pe scaune tapitate...din cauza osului de la începutul coloanei vertebrale, care nu mai are acel pat de carnita necesar...abia ce am facut câteva minute... mai mult am povestit cu ea si am râs. Nu stiu ce giumbusluc am mai facut... dar iar mi-a dat un picior si m-a facut, râzând: IMBECIL... în spaniola nu are gen... deci nu spui ¨imbecila¨. Cred ca o încurcam cu picioarele mele prin aer... în timp ce ea se strofoca sa lupte culcata cu exercitiile pe caldura insuportabila din mansarda.
Apoi... eu m-am tolanit confortabil pe una din canapelele de acolo... mostenire din apartamentul celeilalte nepoate a lui señor, Patricia, de pe vremea când studia în Castellon. Si i-am spus un banc...

Iata:
Dzeu... suparat pe Eva pentru ca l-a ispitit pe Adam cu marul, a amenintat-o ca va plati cu sânge pentru fapta ei. Eva speriata l-a întrebat:
- Ma vei omorî?
- NU!!! Vei plati în rate lunare...
De asta suntem noi, femeile, urmasele pacatoasei noastre strabune, pedepsite sa avem ciclu.

Ma rog... cred ca pe mine m-a iertat în ultimii ani... asa ca platesc trimestrial sau chiar mai rar.
...
Dar sa revenim la oile noastre. Suparata pe lenea mea, am decis sa înot... de la noua la zece seara. Apa din piscina... calda. Lume... lipsa. Pus eu chilotei tanga cu sutienul asortat... pentru ca mi-am luat anul acesta trei de acest fel, uitat de cele doua costume de baie noi... si la înot. Pe la al douazecilea bazin... am prins viteza si forta si am început... unul bras si celalalt pe spate, totusi având grija sa nu dau cu capul de margine. Dar ma ghidam dupa becurile aprinse sub apa. Dupa al doilea bec...mai aveam doua lungimi de brat. O data am ratat... si lovit eu capsorul... dar mai apoi am învatat. Am prins si mai mare viteza pe la numarl 44...asa ca am continuat... dar plicitisit la no 64...asa ca abandonat ora de înot.

O baie calda si apoi o alta ora de povesti cu acelasi interlocutor... menita doar sa-mi faca sânge rau. Dormit ca un bebe. Hehehe... bune si somniferele astea.
La jogging nu am fost. Enma e de vina... pentru ca a invitat-o seful sa dea o raita prin târg. Sper ca mi-a cumparat si mie rochita aceea sexi...la fel cu a ei. Dar eu am sa o las rochita.. neagra, transparenta... ca sa ma fâtai cu ea prin casa.

Astazi ma mentalizez deja... pentru orele de curatenie. Si apoi de strâmtat iar pantaloni... 3 perechi... doua la sefa si una la Irina... care si ea m-a copiat si a dat de dragul lui metge câteva kilograme jos... si bineînteles tot de dragul lui... poarta tanga. Hihihi.
Cu ani în urma... multi... când o vedeam pe draga mea colega de birou purtând asa ceva mi se parea asa de deplasat la vârsta noastra. Dar....promit sa o conving si pe Enma ...doar mergem sa stricam bani la târgul de joi. Ea intra deja în vacanta. Asa ca am sa duc cu ea munca de lamurire... este o senzatie foarte placuta pe lânga parasutele ce le purtam. Si Giovanna ... am sa-mi cumpar un babyroll... negru sau vom vedea. Ma va însoti sefa... si mai stii...poate am sa o ispitesc si pe ea cu unul. Poate ca m-a facut imbecila când i-am spus ca ar trebui sa-si cumpere unul pâna la genunchi... calugarita!!! Nu mai tin bine minte.

Deci... voi... nu va încurcati printre facturi ... doamne fereste sa va am pe constiinta. Eu am voie sa visez si la prostioare. Acum... merg sa spal genitalele lui señor. Si apoi sa frec wc-uri. Dar cine poate sa ma opreasca sa visez?

2 comentarios:

  1. Ha ha...ce nostim! Rate lunare!
    Pana visam inca e bine,Giulia.Eu nici sa visez nu am avut timp in zilele astea.Asa e cand nu mai aduci folos.....AMR=2!nICI NU-MI VINE SA CRED!

    ResponderEliminar
  2. @ Ema... draga mea. De asta suntem pedepsite. AMR 2... abia astept sa te am pe continent! Eu visez în acest moment. Dar îmi trece...pentru ca învat sa ma controlez. Cam târziu, nu-i asa?

    ResponderEliminar