domingo, 21 de agosto de 2011

Seara cu peripetii

Seara nu e cum te astepti sa închei tu ziua. Rupta eu de oboseala mi-a cazut ca un traznet vestea vizitei lui K. Sunt un pachet de nervi numai la gândul ca o voi vedea. Sa speram ca va fi totul OK. Dar ca sa nu fie doar aceasta suparare calcat eu în oarecare masura pe bec.
Pe când închideam eu usile de la terase pe la 21.15... la poarta inamicul X. Vroia sa vada daca ar avea acces la curtea vecina. Noi doi, buuuni amici la rele. Stat noi în spatele casei la gardul dinspre curte o buna vreme la povesti si apoi condus eu pe el catre poarta unde ne-am oprit pret de multe minute. El afara, eu cu capul scos. Si uite asa, pus noi pe povesti fara sa ne dam seama ca junele era pe undeva prin casa, ba mai apoi pe undeva aproape de mine ascultând la toate cele care se vorbeau si nu erau pentru el. X care mi-l vorbea de rau, eu care-l aparam ca doar am sentimente si puternice porniri fata de el. Atâta mi-a trebuit. Facusem un pas înafara curtii si Junele s-a înfiintat în poarta cu o fata si niscaiva cuvinte pe care nici nu tare le-am auzit de tulburati ce eram...amândoi...X-ul si eu, cumintica. D-apoi suparat ce era junele...doamne, doamne. Ca X spusese chiar ca ar fi vrut sa-mi prezinte un prieten, de 32 de ani, nalt si frumusel, care vroia una mai cu ani, nu o pustioaca de sama cu el. Eu oricum refuzasem pentru ca nu ma intereseaza sa schimb frumosul cocosel din curte, chiar si asa însurat cum este pe o pasare de pe gard. Deci... junele care auzise, nu cred ca întelesese mare lucru, ca doar noi susoteam ca doua babe... oricum mi-a facut scandal monstru. Adica, El întelege ca eu as avea dreptul la o relatie sanatoasa. Ca el ma iubeste, adica me quiere, pero, nu-mi poate oferi mai mult. Probabil auzise ca sefa povestise cu fosta lui X ca nu întelege cum de nu-si lasa junele soata pentru mine de vreme ce toata ziua este în curtea si între cele ale mele. Ma rog,,, nu se poate. Deci... spunea junele:
- Eu stiu ca a fost un timp în care cu placere ai fi scapat de mine dar eu am puternice sentimente fata de tine.
Si uite asa, bla, bla, bla, de fapt iar m-a spionat si nu ar avea dreptul. Si iar ne-am cam ciondanit un pic asta pentru ca amorul sa fie mai cu foc dupa aceea. Si Giulita mia în sus si înjos si iar m-a facut sa vad stele de placere. Pâna când l-a sunat draga de ea cucuoana. Dar si-a revenit repede din spaima si a continuat dupa ce i-a raspuns din curte.... ca da...vin draga, asta raspuns din curte la al doilea apel, ca doar trebuia sa se auda zgomot de strada. Uneori as lua telefonul si as spune sa ne lase în pace ca mai avem niscaiva treburi de terminat dar ce sa-i faci, asta e. Nu te încurca cu cine nu trebuie, am spus si o repet. Toate bune dupa aceea. El parca ma saruta mai pasional de când ne-am împacat si asta este bine pentru mine. Deci mai stat el o juma de ora si în curte cu mine si iar pupacit de màini si mângâiat de picioare. Iar explicat el ca mi-ar plati si operatii chirurgicale sa pot eu da din buci cum cica mi-ar conveni pe strada fara sa ma obsesioneze burtica care pe el îl încânta numai sa înteleg ca asa îi plac cum sunt si nu ar schimba nimic la mine. Si ca eu îl doresc în timp ce cea de acasa nu si asta face diferenta.
(3:45 si uite cum trebuie eu sa-mi dau plamânii afara, alergând sa vad pe unde-mi suna telefonul. Adica, eu la mansarda, telefonul undeva doua etaje mai jos. Asta ca sa vad ca si la ora asta june crai frumos ma verifica...Sunt acasa?, cumintica? singurica... deh...eu l-am sunat de pe fix, un pic cam obosita de alergatul în jos si în sus. Bestie care nu ma iubeste dar stie al naibii de bine sa fie posesiv).
Acum sa speram ca nu se va duce sa-l ia de guler pe X ... ca nu ar fi bine pentru ca mi-ar dauna în familie. Lui X nu i-a stricat sa vada ca nu-i de jucat cu June si ca geaba ai avere daca nu poti aprecia o femeie atunci când ti-a fost timpul. Noah ca si X i-ar spune câteva si uite cum nici ca mi-ar pasa de ei. O grija mai putin. Si niscaiva senzatii lipsa. Asta e... nu poti sa le ai pe toate.

Pleaca gaina la culcare cu niste pupici primiti pe soapta prin telefon. Asa cocosel ....nici eu nu dorm din cauza ta. Nici tu sa nu dormi. Sa te perpelesti de dor pâna mâine seara cànd iar al meu esti. Am sa scot si untul din tine.... ca sa sti ca m-ai agatat tu dar nici tu nu te-ai asteptat sa gasesti o femeie cum trebuie sa fie o femeie. Pofticioasa rau, ca nu numai ale voastre sunt focoase.... ci mai sunt si prin est a naibii de unguroaice.
Luat eu juma de pastila din ce mi-a prescris medico. Somn.... nimic dar nici nu am dat iama în frigider desi îmi chioraie matele.O rosi cu ceva varza rauita si doua oua. Cafea ... câteva si mi-e o foame de mor. Am muncit, am înotat, am avit parte de senzatii tari si nici asa nu ma ia cu somnul. 4: 12. Si dimineata eu nu pot sa o lungesc în pat ca doar doua guri asteapta sa fie hranite.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario