sábado, 13 de agosto de 2011

Eram doar noi doi în vis

Uite ca m-am pornit. Dupa ce mi-am pierdut vremea toata ziua încercând sa o aduc la VIATA pe X si sa-i explic de ce sotiorul umbla pe coclauri acum sunt ofticata rau. Daaaaa.... Adica ce, nu poate o femeie sa aiba ceea ce trupul ei are nevoie?! Deci... m-am cocotat în fotoliul meu smecheros si dupa ce m-am îndulcit cu doua pahare de vermouth ffff diluat aici sunt. Deci sa punem punctul pe i. Sunt o dracoaica în calduri. Ma joc cu puiul meu pentru ca atâta stie sa se umfle în pene (si nu numai) si asa nu se mai poate. Tac de atâtea ori si ascult mare parte din timp frustrarile, absurditatile pe care le poate scoate pe gura. Dar... tac. Pentru ca stiu ca merita. Când si-a spus offful... face treaba buna daca este sedus. Si cum acasa numai primeste atentia necesara sau nu este el în stare sa mai produca cine stie ce focuri de artificii... profita gaina blonda. Si profita din plin. Saptamâna asta ar fi meritat sa-l iau la bani marunti pentru prestatia de luni si marti, oricum soldate cu orgasme, dar nu erau perfecte. A adormit puiul de placere dupa o jumatate de ora. Asa ceva nu se permite. Dar stiam ca este obosit rupt. L-am iertat deci... pentru ca se strofocase prima jumatate de ora. Si apoi e frumusel, bata-l cucul, ca un îngeras când doarme. Recuperat eu urmatoarele trei zile ca nu s-a vazut el bine. DECI... el spune sa nu ma pun cu EL când este în forma. Puiul înca nu ma cunoaste si înca nu m-a lasat lata dupa o noapte, tocmai pentru ca nu poate sa-mi ofere o noapte întreaga. Fuge acasa sa nu aiba scandaluri. Ma rog... eu as fi multumita si numai sa-si faca treaba si sa nu ma plictiseasca dupa aceea. Dar... profit cât pot. Dansam, visam si ne spunem dragalasenii. Si ce? Îmi pica bine sa ma giugiuleasca. Pentru ca el crede tot ce-mi spune. Si eu cred tot ce-i spun. Eu îl iubesc în timp ce el nu recunoaste. Este posesiv, gelos dar probabil numai pentru ca are nevoie de confirmarea virilitatii. Asa ca-l ascult, de multe ori plictisita. Doar ma mângâie în timp ce-mi vorbeste. Uitasem cum este sa fi giugiulita si iubita. Adica nu avusesem nevoie. Poate chiar m-ar fi iritat.
Cum spuneam. Reluat relatia dupa câteva zile de frustrari de ambele parti. EL, cica , nici o femeie nu l-a dat afara cum fac eu de càte ori nu este binedispus sau pornit. Ar vrea o relatie cam ca si cea de acasa. Adica doar una care sa-l asculte. Pai aici nu este acasa.

Visele mele nu am sa i le destainuiesc. Barbat nu este acela care te face sa vezi neaparat stele pe un cer înnorat ci acela pe care poti sa-l admiri pentru tot ce face. Lânga care poti sa dormi si sa simti ca a fost o noapte de vis. Pentru ca ai simtit ca esti în siguranta si ai motive sa-l admiri. DECI.... ma folosesc de tot ce-mi poate oferi. Îl iubesc cu toate defectele lui, dar nu-l admir. Este doar un copil care ar vrea sa para Barbat. Are în schimb aerele unui macho si chiar se crede macho hombre. Si de ce i-as taia eu piuitul când ma poarta pe aripile visului erotic?! Numai sa-mi faca fata. Ca i-am spus eu... de 5-6 ori pe zi si apoi as freca eu peretii casei si geamurile de nu s-ar vedea. Dar el, puiul, nu rezista. Nici nu l-as schimba cu altul în momentul de fata. Hm... as mai calca pe de laturi cu un vis pe malul marii dar e mai bine asa. Cumintica eu.

Si sa nu confundam conversatiile mele cu puiul cu alte idei pe care le-as asculta cu infinit mai multa placere fara sa ma intereseze urmarea...
Hai sa visam ca eram doar noi doi. Un al treilea ar fi în plus. Si a fost în plus.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario