viernes, 2 de marzo de 2012

târziu în noapte

Nu m-as fi deranjat sa-mi urc laptopul în pat dar trebuie sa ìmpartasesc jurnalului meu aceasta imensa fericire. Coborîsem în bucatarie. Doar în camasuta dantelata, un pic de mov, fara sosete pe gresia atât de rece. Nici casa nu te îmbie, mai ales când iesi din camera ta încalzita si de caldura a doua corpuri care tocmai au terminat sa-si daruiasca placerea carnii. Ma sarutase la usa si-mi aranja parul ravasit dupa urechi privindu-ma cum numai un barbat care iubeste poate sa o faca. M-a tras dupa el în fata oglinzii din baie:
- Uita-te cât de frumoasa esti. Radiezi cum nu am mai vazut nici o femeie radiind.
- Sti ca numai datorita îmbratisarilor tale sunt atât de frumoasa. Stiu ca stralucesc si simt ca-mi vine sa zburd prin casa desi sunt vlaguita dupa tine, dupa ziua de astazi, dupa noaptea trecuta, dupa atâtea zile de oboseala.
- Giulita, tu-mi iei tineretea. Am sa ajung un batrànel de 100 de ani si tu ai sa topai ca o tinerica pe lânga mine, cerându-mi mai mult si mai mult sex.

Juca pe batrànelul cu vocea pitigaita, îndoit de spate dar cu ochii atât de jucausi si expresivi. Am închis dupa el si am fugit la etaj. Mi-am aprins o tigara, mi-am pus pijamaua de copilasa mostenita de la fata sefei si am urmarit cum se apropia încet, încet dinspre intrarea la garajele noastre. Lasase geamul dinspre mine jos si-mi cânta pe muzica celor de La Ley:
- Me encontré en un balcón
con un ángel celestial
que me devolvió mi cabeza
me explicó como encontrarla
cuando se desprende el alma
conectandola a mi corazón.
Se culcase de tot pe scaunul copilotului. Vocea lui acoperea muzica din masina care se misca abia perceptibil spre curba dinspre oras. Se încadra pe directia de mers si claxona lung si repetat în noapte. Un ultim salut, o îmbratisare sonora si fluturat din mâini. Pleca ca-n fiecare noapte, pentru ca sa revina a doua zi cu aceiasi ochi de neastâmparat amant pus pe sotii. Daca ar fi dupa el doar cu prostioare m-as alege pentru ca lenea este mare. Cum spune el :
- Sti ca iar ne apuca noaptea si ma asteapta acasa.
Sincer nu-mi pasa. Îl seduc si am parte de ambele mele portii de sex pe zi.

-Nu-mi veni cu povesti puerile ca esti obosit si stresat. Ma folosesc de laudarosenia ta. Te dadeai grozav ca tu esti înca mai viril când esti rupt de oboseala. Asa ca taci si lasa-te sedus.

Se lasa-n voia mea si ajunge sa ma rasfete cum vreau eu. Atàta pasiune are în el acest columbian ca nu are cum sa-mi reziste. Senzualele lui buze si-au gasit perechea în ale mele flamândele buze:
- Giulita mia. Cine nu stie sa sarute nici nu stie nimic din arta amorului. Atât de moi si de flâmânde buzele si limba lui. Ma linge cu toata limba pe buze si trece peste ele facând cercuri peste ale mele. Nu are sarutul lui nimic din sarutul francez. Adica nu mult. Buzele mele apuca usor un colt din buzele lui. încerc sa musc partea cu acel smoc de par de sub buza. Atât de senzual lasate acolo tocmai pentru a-i da unicitate. Când venise astazi dupa mine în oras, proaspat barbierit, cu tenul stralucind de odihna si tinerete as fi vrut sa-i sorb mierea buzelor, sa ma umplu de mirosul lui îmbatator. Ma cuibarisem în scaun si abia asteptam sa ajungem în casa sa-l cuceresc. Îi era foame si numai cu prostioare erotice ma incita în timp ce rontaiam feliute subtiri de cas, cârnati românesti picanti, castraveti murati. As fi lasat acolo aperitivul dar stiam ca tare foame trebuie sa-i fie daca-mi cere mâncare. Abia daca manânca ceva în comparatie cu mine. De asta este asa de fragil. Se pare ca putinul îi ajunge. Bine ca nu si în pat.

Ma culc obosita si iritata ìn cele parti si totusi abia astept sa vina sa o luam de la capat. Îmi trece într-o ora toata durerea, febra musculara, sfârseala din corp. Adica nu chiar dar ce conteaza. Asteptând la medic astazi aveam frisoane de epuizare dar abia ce l-am vazut am si uitat de ele. Si nu este putin la ce ma supune zilnic. Ajung sa-l rog eu sa ma menajeze?! Ca ce-i mult e mult?! Râde si nu-i pasa. Continua în ritmul lui de nestavilit. Si apoi chiar nici nu simti oboseala în timp ce faci amor. Dupa, este alta poveste. Doarme poate câteva minute, sau nu... si-mi cânta la chitara. Sprijinit de perini, gol, acoperit pâna la brâu îmi cânta acum câteva seri.De la chitara clasica trecea la rock, mai apoi îmi compunea mie pe ritmuri de flamenco....
Si ochii lui îmi spuneau ceea ce cuvintele nu puteau sa cuprinda. Si-i sarutam mâinile si-mi saruta suvitele rebele. Sa ne purtam unul cu celalalt ca si cum fiecare zi ar fi ultima pe care o petrecem împreuna. Ne-am daruit atâtea clipe de fericire unul altuia câte nu i-au fost harazite unui cuplu normal într-o viata întreaga.

S-a nascut sa iubeasca si sa domine ca un mascul adevarat. Daca mi-ar fi fost barbat o clipa de liniste nu as fi avut când ar fi fost plecat. Dar asta pentru ca eu îl cunosc cu adevarat. Cele mai ascunse secrete ale existentei sale mi le-a dezvaluit si chiar daca nu-mi plac, le accept. Poate asta înseamna sa iubesti cu adevarat.

2 comentarios:

  1. Sper ca ai avut o zi de 8 Martie minunata, cu flori, veselie si cineva drag lânga tine! La multi ani!

    ResponderEliminar
  2. Draga mea mai cu capul pe umeri blonda decât sunt eu. Avut-am parte de tot tacâmul. Fara cadou dar cu toate cele incluse în meniu.Ma gândeam cu drag la toate scumpele mele prietene care se distreaza si mai bine în companie feminina. Ce timpuri când 8 Martie se sarbatorea si încercul meu de prieteni, un restaurant numai pentru noi si colegele cu sau fara însotitori având parte de un chef strasnic cu muzica si cu dans. Trecut-au mai mult de 20 de ani. Sper ca a fost bine si la voi.

    ResponderEliminar